Crna Gora Vijesti

ZA VIKEND UHAPŠENA 52 VOZAČA ZBOG VOŽNJE U PIJANOM STANJU, PODGORIČANIN VOZIO SA 4,31 PROMIL ALKOHOLA U KRVI

Na crnogorskim putevima su tokom prethodnog vikenda evidentirane 63 saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba smrtno stradalo na teritoriji opštine Nikšić. Iz pomenutih nezgoda šest lica je zadobilo teške, a 18 lica lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

“U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 195 prekršajnih prijava, izdali 1.375 prekršajnih naloga, oduzeli 31 par registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja”, kazali su iz policije.

Takođe, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola uhapena su 52 vozača, od čega 18 vozača u Podgorici, 11 u Baru i sedam u Kotoru.

Iz Uprava policije još jednom su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju

Podgorička saobraćajna policija, u sklopu akcije “Alkohol” uhapsila R.M (52) zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

“Kontrolom je utvrđeno je da je vozilom upravljao sa 4,31 promila alkohola u organizmu, kao i da mu je istekla važnost saobraćajne i vozačke dozvole”, saopšteno je iz Uprave policije na Twitter-u.

Related Posts