Bezbjednost

ODRŽAN JOŠ JEDAN SAMIT BEZBJEDNOSTI U NJEMAČKOJ ZA 2022.

Security Essen održan je 20. – 23. septembra 2022. i predstavlja sajam za civilnu bezbjednost i glavno mjesto za razmjenu znanja. Sajam je, kako prenosi Securitysee.de portal, ponudio  visokokvalitetan i najsavremeniji okvirni program: Forum stručnjaka za bezbjednost, Konferencija o bezbjednosti u mreži digitalnih informacija i Forum o protivpožarnoj bezbjednosti, stavili su u fokus aktuelne industrijske teme, rješenja i inovacije.

Jedan od najsavremenijih samita orijentisan je na praksu i izuzetno koristan za razmjenu informacija – Security essen je u 2022. godini ispunio svoju svrhu i ponudio izlagačima i posjetiocima brojne mogućnosti za informativnu razmjenu, prenos znanja i umrežavanje. Na događaju su istaknute razne teme, od sajber kriminala do zaštite od požara.

BEZBJEDNOST JE TEK U PROCVATU

Sajam civilne bezbjednosti daje sveobuhvatan pregled tržišta. Samo njemačko tržište je u 2021. potrošilo preko 24 milijarde eura, što je skoro 7,5 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, što je odličan znak za Security Essen koji je izložen na sajmu u Esenu od 20. do 23. septembra 2022. godine.

Sajam je ponudio razmjenu mišljenja o inovacijama i aktuelnim temama industrije, kao što su sajber bezbjednost, pristupna rješenja, zaštita veoma osjetljivih oblasti ili sljedeća generacija kvalifikovanih stručnjaka.

Sveobuhvatan pregled tržišta u halama 5, 6, 7 i 8 omogućio je posjetiocima industrije da se okupe iz cijelog svijeta. Izložbeni prostori su strukturirani prema tržištu i obuhvataju „Usluge“, „Pristup, mehatronika, mehanika i sistemi“, „Perimetri“, „Video nadzor“, „Požar“, “Antivandal sistemi“ i „Bezbjednost digitalne mreže“.

SVJETSKI IGRAČI NA SECURITY ESSEN EVENT-U

Security Essen ponudio je platformu za izlagače iz 36 zemalja. Pored pionira kao što su Honeyvell, Salto Systems, Telenot Electronic, dormakaba EAD, PCS Systemtechnik, Rohde & Schvarz, Deutsche Telekom Security, Dahua Technology, Genetec, NSC Sicherheitstechnik, ABUS, Carrier Fire & Security, Vagner Deutschland, Advancis Softvare & Services i Stolting Security & Service, sajam nudi tržište visokog kalibra za početnike. Na događaju je bio i neizostavni lider cctv tehnologije HIKVISION.

AKTUELNE INDUSTRIJSKE TEME

Mlada njemačka preduzeća, plus internacionalna start-up preduzeća – uključujući Safe2home, Security Robotics Development & Solutions, Nubicon, Connecting Media i Minova Technology – bila su izložena u namjenskim prostorijama u Hali 5. Njihovi proizvodi se kreću od radio alarmnih sistema dizajniranih za pse sa pokretnim očima, preko sigurnosnih robota, sistema kontrole pristupa i IT bezbjednosnih rješenja do inovativnog biber spreja sa funkcijom pametnog alarma i sefova u elegantnom drvenom dizajnu.

 

Related Posts