Crna Gora Vijesti

NIKŠIĆ: ŠEST OSOBA UHAPŠENO ZBOG TUČE

Nikšićla policija uhapsila je šest osoba koja su sinoć učestvovala u tuči u tom gradu.

Sinoć je policija u Nikšiću obaviještena oko 22 časa da je u Ulici VI crnogorske došlo do tuče između više lica.

Na licu mjesta po dolasku policije nisu zatečena lica koja su učestvovala u tuči, lice mjesta je obezbijeđeno, izvršen je uviđaj i izuzeti su materijalni tragovi.

Zaposleni u Hitnoj medicinskoj pomoći su policiju oko 22.20 časova upoznali da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica sa povredama nanesenim oštrim predmetom i dva lica sa povredama iz tuče.

Policija je utvrdila da su oštrim predmetom nanesene povrede A.C. (20) u predjelu stomak, te N.Ć. (20) u predjelu kuka. Ljekarskom dokumentacijom konstatovane su im lake tjelesne povrede.

Osim toga, utvrđeno je da su M.Š. (30) i N.L. (29) takođe zadobili lake tjelesne povrede.

U odnosu na ovaj događaj policija je upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, preduzela intenzivne mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i prikupila obavještenja od većeg broja lica.

Slobode su, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči, lišeni V.B. (23), S.N. (21), N.L. i M.Š., dok su A.C. i N.Ć. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Policija preduzima dalje intentizvne mjere i radnje na identifikaciji svih učesnika tuče i utvrđivanja svih ooklnosti i činjenica radi potpunog rasvjetljavanja događaja.

Related Posts