Svijet Vijesti

OHAJO: DVOGODIŠNJI DJEČAK UBIO SVOJU TRUDNU MAJKU

Trudnica iz Ohaja i njena beba ubijene su nakon što joj je njen dvogodišnji sinčić slučajno pucao u leđa.

Tridesetjednogodišnja Laura Ilg je još uvijek bila pri svijesti kada su se policajci odazvali na njen poziv u ponedeljak. Nakon što je policija provalila u kuću, Ilg im je rekla da je njen dvogodišnji sin uspio da dođe do pištolja i slučajno pucao, piše Independent.

Ona je bila u spavaćoj sobi na drugom spratu. Navodno je bila u šoku, ali je ostala mirna kada je policiji prepričala tragediju, javio je Кlivlend 19.

Ilg, koja je bila trudna 33 nedjelje, hitno je prebačena u bolnicu, gdje su lekari uradili carski rez. Međutim, i majka i tek rođena beba umrle su od posljedica povreda koje su zadobile, rekao je šef policije Dejv Smit na konferenciji za novinare u utorak.

Smit je rekao da je na licu mjesta pronađen pištolj SIG Sauer mikro kalibra devet mm. Policija je zaključila da je u kući instalirano nekoliko sigurnosnih mjera koji sprečavaju dijete da dobije pristup pištolju, uključujući kapije za bebe i bravu u spavaćoj sobi, rekao je Smit.

Međutim, na dan tragedije vrata spavaće sobe su slučajno ostala otvorena. Pištolj je bio u fioci noćnog ormarića, saopštila je policija.

Ilg je uspjela da kaže policiji da je prala veš kada je njen sin ušao u sobu, igrao se pištoljem i pucao joj u leđa.

Policija je utvrdila da oružje pripada njenom mužu, koji trenutno ima starateljstvo nad dječakom.

Istraga je u toku.

Related Posts