Bezbjednost Crna Gora Terorizam i antiterorizam Vijesti

Održana prezentacija UPA portala za bezbjednost

 

PU „Urban Protection Training Centar Montenegro“ u okviru manifestacije „XVII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, u organizaciji Centra za stručno obrazovanje, održao je “Prezentaciju UPA portala za bezbjednost”.

Cilj prezentacije je podizanje svijeti o značaju elektronskog medija za bezbjednost za Crnu Goru, region i EU.

Moderator prezentacije bio je Miili Prelević, urednik i novinar u mediju Dnevne novine. Govorili su: Aleksandar Đuričković, osnivač PU Urban Protection Training Centar  Montenegro i Miodrag Radunović, osnivač  Safety & Consulting Agency.

Aleksandar Đuričković je pozvao prisutne da na portalu https://www.upa.eu.com/ predstavite značaj siostvenog uticaja, uloge ili mišljenja u oblasti bezbjednosti, odnosno da učestvuju u procesu od opšteg društvenog interesa koji se odnosi na prosperitet Crne Gore i njene uloge faktora stabilnosti.

U kontekstu deskripcije portala za bezbjednost UPA, prisutni su mogli da vide stranice portala koji je on-line izvor informacija iz područja bezbjednosti o događajima na dnevnoj bazi iz zemlje i regiona, kao i platforma za izvorne sadržaje, recenzije, analize, komentare i kolumne vrsnih novinara i analitičara u oblasti bezbjednosti, domaćih i stranih stručnjaka i praktičara. Istaknuto je da će povremeno biti objavljivani intervjui sa eminentnim stručnjacima planetarnog nivoa, kao i drugi sadržaji koji su povezani a tiču se afirmacije Crne Gore na međunarodnom planu.

Portal je koncipiran sa optimalnim brojem rubrika i bogatstvom sardžaja, imaće dvojezičnu opciju: crnogorsku i englesku. Partner u projektu UPA je Justin BIshop, koji će redovno obezbjeđivati krucijalne oblike teorije i prakse uokvirene u izraz koristan za čitaoce čitave planete. Iskustva stručnjaka u oblasti bezbjednosti takođe će biti dragocjena za čitaoce i za analitičare i građane svih kontinenata i starosne dobi.

Koordinatorka događaja ispred PU „Urban Protection Training Centar Montenegro“ bila je Ana Vukčević.

Related Posts