Region Vijesti

BEOGRAD: UBIJEN LUKA PERENČEVIĆ, POTRAGA ZA NAPADAČEM NA MOTORU

Luka Perenčević, od ranije poznat policiji, ubijen je na Banjici u Beogradu, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu. Nova.rs javlja da se pripadnici Interventne policije, sa pancirima, trenutno nalaze u Bulevaru Oslobođenja na Banjici, gdje je nešto prije 12 sati ubijen Perenčević. U toku je potraga za napadačem na motoru koji je likvidirao Perenčevića.

„Više javno tužilaštvo u Beogradu obaviješteno je od strane policije da je u Bulevaru Oslobođenja kod broja 92 oko 11.30 časova ubijen Luka Perenčević. Dežurni zamjenik Višeg javnog tužioca u Beogradu na licu mjesta obavlja uviđaj. Izdao je naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, i forenzičara radi izuzimanja tragova, snimaka sa okolnih kamera, vještačenja, a dat je i nalog za obdukciju“, navode iz tužilaštva, a prenosi „Nova.rs“.

Likvidacija se, kako se dodaje, dogodila u bokserskom klubu, kada je napadač sa kacigom upao u lokal i pucao žrtvi u glavu.

Prema nezvaničnim saznanjima Nove.rs, nepoznati napadači su zapucali sa dvotočkaša koji je imao natpis poznate firme za dostavu „Glovo“, prepričavaju svjedoci.

Kako su opisali, u likvidaciji su učestvovale tri osobe.

Inače, Perenčević je od ranije poznat policiji, a dovodio se u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića na Banjici.

“Nova.rs” javlja i da su novinare više medijskih ekipa, koji se trenutno nalaze na mjestu ubistva napali prisutni muškarci, za koje se pretpostavlja da su prijatelji ubijenog.

“Kako saznajemo, novinare su prvo vrijeđali, pa su ih gađali i flašom. Za to vrijeme policija stoji na licu mjesta i ne intereveniše povodom napada prisutnih”, piše “Nova”.

Related Posts