Crna Gora Vijesti

UHAPŠENOV VIŠE OSOBA U PLJEVLJIMA: POKUŠALI DA PROGUTAJU KESICU SA SPEED-OM, LOMILI INVENTAR…

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i nasilničko ponašanje uhapšen je V.V. (43) iz Pljevalja. On je, sumnja se, mjestu Kljajevića Luka prijetio osoblju ugostiteljskog objekta, ponašajući se drsko prema ostalim gostima, a kojom prilikom je upotrebom podesnog sredstva lomio inventar.

“Sumnja se da je nakon toga ovo lice vlasnicima ugostiteljskog objekta lupalo na vrata porodične kuće, pokušavajući nasilno da uđe. Njemu je postupajući državni tužilac odredio zadržavanje do privoda sudiji za istragu. U vezi ovog događaja, policija je protiv V.V. i Lj.V. (47) iz Pljevalja, podnijela prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, ometanje i omalovažavanje službenog lica. Sudija za prekršaje im je izrekao nočane kazne u iznosu od po 500 eura”, navede4no je u saopštenju policije.

Pripadnici policije su uhapsili i M.J. (27) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

“On je, sumnja se, 30. jula maskiran ušao u jednu prodavnicu i uz prijetnju predmetom nalik na pištolj, od zaposlene radnice otuđio 200 eura. Osumnjičeni je u kratkom roku identifikovan i lišen slobode, a postupajući tužilac je ovom licu odredio zadržavanje do privoda sudiji za istragu”, navedeno jeu saopštenju policije.

osim toga, interventna jedinica je izvršila kontrolu vozila kojim je upravljao M.K. (20) iz Pljevalja, koji je tom prilikom odbio da odradi test na psiho – aktivne supstance u MC Pljevlja.

“Prilikom pregleda lica od strane službenika policije on je pokušao da proguta kesicu sa sadržajem opojne droge „speed“, u čemu je spiječen. Takođe, pregledom vozila pronađena je još jedna kesica sa sadržajem ove droge. M.K. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. O događaju su obaviješteni državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima i Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja”, zaključeno je u saopštenju.

Related Posts