Region Vijesti

HRATSKA: VLAOVIĆ HICEM U GLAVU LIKVIDIRAN ISPRED NOĆNOG KLUBA

U pucnjavi koja se jutros oko šest sati dogodila u Hrvatskoj ubijen je Novljanin Goran Vlaović (38) državljanin Crne Gore, navodni član škaljarskog klana. On je, od posledica ranjavanja, preminuo u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice. Za njegovo ubistvo sumnjiči se državljanin Srbije, koji mu je ispred popularnog kluba na hrvatskom ostrvu Pagu, pucao u glavu. Crnogorska policija još nije zvanično obaviještena o ovom slučaju.

Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svjedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: “U glavu mu je pucao!”.

Načelnik Opštine Kolan, Šime Gligora rekao je da je čuo što se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija.

“Upoznat sam s događajem, ali zasad ne mogu komentarisati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvijestiti javnost”, rekao je Gligora za Zadarski.

Okupljeni su pokušali da pomognu Valoviću do dolaska hitne pomoći, ali nažalost nijesu uspjeli. Policija je saopštila da su dobili prijavu da je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem – navode lokalni mediji. Na mjestu događaja uviđaj je u toku. Inspektori na terenu prikupljaju dokaze kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Sumnja se da se radio o mafijaškoj lividaciji, jer je ubistvo odrađeno profesionalno.

Related Posts