Crna Gora Vijesti

PODGORIČANIN UHAPŠEN U ULCINJU, ODUZET MU KOKAIN, EKSTAZI, MARIHUANA…

Ulcinjska policija uhapsila je N.K. (29) iz Podgorice kod kojeg je pronađeno pvc pakovanje u kojem se nalazilo 48 komada tableta opojne droge ekstazi, kao i manje pvc pakovanje sa sadržajem kokaina.

“N.K. je u momentu kontrole od sebe odbacio jedno pvc pakovanje, nakon čega je pokušao da se udalji sa lica mjesta, međutim policijski službenici su ga sustigli iu hžahapsili”, saopšteno je iz policije.

Upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama N.K. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Takođe, ulcinjska policija je na osnovu operativnih saznanja na jednoj plaži kontrolisala F.D. (16) iz Podgorice. Kod njega je pronađeno devet manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine 10,5 grama.

“Nadležni tužilac se izjasnio da u radnjama ovog maloljetnog lica nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, te je protiv F.D. podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku”, navode iz policije.

Related Posts