Crna Gora Vijesti

TIVAT: UHAPŠENA DVA DRŽAVLJANA BiH, OSUMNJEČENI ZA ULIČNU PRODAJU NARKOTIKA

Tivatska policija uhapsila je R.M. (56) iz Tivta i V.Š. (50) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Tivtu zbog sumnja da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Shodno planskim aktivnostima u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, su, saopšteno je iz Uprave policije, Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli dvije krivične prijave.

“Krivična prijava podnijeta je protiv R.M. (56) iz Tivta kod kojeg je pronađeno 16 grama opojne droge kokain, kao i protiv V.Š. (50) iz Bosne i Hercegovine, sa boravkom u Tivtu kod kojeg je pronađeno 15 grama opojne droge marihuana. Oni se sumnjiče za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i lišeni su slobode”, naveli su u saopštenju.

Osim toga, tivatska policija je, kako dodaju, podnijela i četiri zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, protiv N.V. (24) i B.R. (22) iz Republike Srbije, B.G. (38) iz Bosne i Hercegovine i I.L. (20) iz Tivta.

Kod ovih lica su, kazali su, pronađene manje količine opojne droge marihuana.

Related Posts