Crna Gora Vijesti

VDT-u DOSTAVLJENI OBDUKCIONI NALAZI UBIJENIH CETINJANS, VJEŠTAČENJE FORENZIČKOG ĆE POKAZATI KO JE USMRTIO BORILOVIĆA

Višem državnom tužilaštvu u Podgorici dostavljeni su obdukcioni nalazi tijela deset Cetinjana koje je Vuk Borilović (34) usmrtio u naselju Medovina na Cetinju, potvrdila je CdM-u  rukovodilac i državni tužilac tog tužilaštva Lepa Medenica.

Ona je rekla da se još čekaju nalazi iz Forenzičkog centra na osnovu koga će se moći utvrditi iz kojeg pištolja je ispaljen smrtonosni hitac u napadača Borilovića.

“Tužilaštvu još nijesu dostavljeni nalazi vještačenja Forenzičkog centra, među kojma DNK i balističko vještačenje. Iako je obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića dostavljen sedam dana nakon tragedije, bez ovih vještačenja nije moguće utvrditi od čijeg metka je on stradao”, potvrdila je CdM-u Medenica.

Podsjećamo, Vuk Borilović je 12. avgusta u poslijepodnevnim časovima ubio 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a ranio šest.

Ubijeni su Nataša Martinović (35) i njena dva sina M. M. (11) i M. M. (8), Milan Mitrović (37), Goran Đurišić (54), porodica Drecun – supružnici Dimitrije (78) i Danica (74) i njihov sin Rajko (56) i sestre Aleksandra i Mila Radunović.

Nakon što je počinio stravični zločin koji je potresao Crnu Goru i region i Borilović je ubijen.

Related Posts