Region Vijesti

NOVO MASOVNO UBISTVO U SRBIJI: KOD MLADENOVCA UBIJENO OSAM OSOBA, 13 RANJENO, UBICA UHAPŠEN KOD KRAGUJEVCA

Samo dva dana nakon nezapamćenog masakra u osnovnoj školi u Beogradu, u Srbiji se dogodilo još jedno masovno ubistvo. U pucnjavi koja se sinoć oko 23 sata dogodila kod Mladenovca ubijeno je osam osoba, a 13 ranjeno. Na njih je napadač koji je bio u vozilu u pokretu pucao iz automatskog naoružanja. Za napadačem je tragalo oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Masovni ubica koji je noćas ubio osam osoba i ranio 13, uhapšen je u okolini Kragujevca.

Prema pisanju medija iz Srbije, u vozilu se nalazio sam napadač. Tokom noći su se pojavile informacije da su se u kolima odakle je izašao napadač i započeo krvavi pir nalazile još dvije osobe.

Dvije povrijeđene osobe stare 21 i 23 godine smještene su u KBC “Dragiša Mišović” su operisane ali i dalje životno ugrožene.

U smederevsku opštu bolnicu “Sveti Luka” tokom noći je primljeno deset osoba, četiri ih je preminulo, tri osobe su transportovane dalje za Beograd, a tri su operisane i nalaze se u stabilnom stanju.

Jedna osoba ima prostrjelne rane stomaka bez povreda unutrašnjih organa, druga je upucana u potkoljenice i nalazi se na odjeljenju ortopedije, a treća sa višestrukim poverdama organa i otovrenim prelomima, takođe je stabilno. Najmlađi preminuli bio je 2008. godište.

Osmoro ranjenih koji su hospitalizovani u Urgentom centru su stabilno.

Foto: N1
Foto: N1

 

Related Posts