Crna Gora Vijesti

UHAPŠEN PLJEVLJAK, OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA

Pljevaljska policija uhapsila je N.P. (34) iz tog grada zbog sumnje da je izvšrio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su 25. juna oko 16.00 časova obaviješteni da je ispred prostorija Hitne medicinske pomoći u tom gradu jedno lice zadobilo povrede nanijete nožem. Postupajući po prijavi na lice mjesta su upućeni policijski službenici koji su zatekli  I.Ć. iz Pljevalja sa povredama, dok se tada nepoznata osoba koje je prethodno napalo I.Ć. udaljilo sa lica mjesta vozilom”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Preduzimajući dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kako je navedeno, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su uspostavili blokadu i izvršili obezbjeđenje užeg i šireg lica mjesta, te su tokom vršenja uviđaja pronašli i izuzeli određeni broj predmeta i tragova, koji se dovode u vezu sa izvršiocem, a koji će biti predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

“Daljom kriminalističkom obradom policijski službenici su identifikovali izvršioca i utvrdili da se radi o N.P. (34) iz Pljevalja koji je, kako se sumnja, pokušao oštećenog ubiti, na način što mu je zadao više ubodih rana nožem u predjelu stomaka i grudi tom prilikom nanoseći mu teške tjelesne povrede. U reonu sela Borovica oko 18.30 časova istog dana policijski službenici su locirali, a zatim i uhapsili izvršioca ovog krivičnog djela”, dodaju iz policije.

N.P. se na teret stavlja krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Related Posts