Bezbjednost Zaštita imovine

Alfa AC Security – zaštita lica i imovine

Kako bi zadovoljili rast očekivanja naših klijenata, Alfa AC Security nudi nekoliko sigurnosnih rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama svakog klijenta. Angažiranje Alfa AC Security može donijeti značajne pogodnosti za bilo kojeg klijenta, kroz sljedeće programe:

Zaštita lica i imovine

Sigurnosna rješenja za različite kompanije i sektore, kao što su financijske usluge, maloprodaja, razne usluge, zrakoplovstvo, javni sektor ili posebni jednokratni događaji. Rješenja i usluge prilagođene svakom klijentu i situaciji na temelju pojedinačnih potreba i zahtjeva.

Video nadzor

Isplativa rješenja za male i srednje tvrtke koje trebaju 24-satni nadzor, ali uz prihvatljive cijene. Veliki video nadzorni sustavi sa video nadzornim centrima. Video nadzorni sustavi za praćenje saobraćaja. Bežično linkovsko povezivanje i povezivanje javnim mrežama izdvojenih lokacija sa centralnim točkama.

Monitoring

Alfa AC Security pruža usluge nadzora za poslovne subjekte, zgrade i privatne kuće pojedinaca. Usluge uključuju alarm monitoring, video nadzor, provjeru i odgovor na alarm.

Sigurnosni konsalting

Alfa AC Security usko surađuje sa svojim klijentima u rješavanju svakog sigurnosnog problema, bez da ometa njihovu sposobnost da posluju. Alfa AC Security usluge nisu ograničene samo na identificiranje problema i preporuke djelotvornih trenutnih protumjera, nego i za savjetovanje o trajnom rješenju postojećih sigurnosnih propusta. Alfa AC Security je u mogućnosti za vas razvijati i održavati, integriranu sigurnosnu infrastrukturu, koja može spriječiti i smanjiti utjecaj budućih sigurnosnih propusta.

Related Posts