Izdvojeno Region Vijesti

UHAPŠEN DARKO ŠARIĆ: OSUMNJIČEN ZA ORGANIZOVANJE UBISTVA KOŽARA I HADŽIĆA?

Šarić

Velika policijska akcija hapšenja u Srbiji je u toku, a priveden je Darko Šarić zbog sumnje da je počinio teška krivična djela. Sa njim su privedeni ljudi koji se sumnjiče da su mu pomagali da počini kriminalna djela.

Osim Šarića, privedeni su  i navijač Uroš Mišić, kao i Šarićev advokat Dejan Lazarević. Lazarević je takođe advokat Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Tokom današnje policijske akcije koja je još uvijek u toku, ukupno je privedeno 30 ljudi, među kojima su i inspektori. Takođe je prema saznanjima “Novosti” priveden i sudija Apelacionog suda.

Uhapšeni Darko Šarić, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičen je da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore. Kako javljaju “Novosti”, Šarić se dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu. Šarić je sve poslove obavljao, kako se navodi, sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska.

U toku je pretres Šarićeve kuće na Dedinju, gdje se nalaze jake policijske snage. Takođe, policija vrši pretres i kancelarije advokata Dejana Lazarevića. Nezvanično je poznato da se oni sumnjiče da su organizovali nekoliko ubistava, među kojima je jedno navodno bilo u Danilovgradu.

Related Posts