Crna Gora Vijesti

CRNA GORA: VIŠE NOVČANIH KAZNI ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA, ODBIJANJA ALKOTESTIRANJA…

Zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima- odbijanje podvrgavanju provjere prisustva alkohola u organizmu i omalovažavanje ovlašcenog policijskog službenika predsjednik suda a prekršaje Bijelo Polje Alija Beganović je okrivljenom B.B. iz Podgorice za oba prekršaja pojedinačno izrekao novčane kazne u iznosu od po 1000 eura.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola sudija Andrijana Bulatović je okrivljenima F.S.( 34 ) iz Bijelog Polja i B.E. ( 44) iz Bijelog Polja izrekla novčane kazne u iznosu od po 300 eura, okrivljenom L.E. ( 27 ) iz Bijelog Polja novčanu kaznu u iznosu od 350 eura, a okrivljenom M.M. ( 24 ) iz Bijelog Polja novčanu kaznu u iznosu od 400 eura.

Zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima- sudija Ahmet Medjedović je okrivljenom B.V.( 38 ) iz Pljevalja izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 420 eura, M.B. (19) iz Pljevalja zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima izrekao jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 720 eura, okrivljenom M.D. ( 55 ) iz Pljevalja 600 eura, dok je okrivljenom M.Đ. (69) iz Pljevalja zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u porodici izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 eura, a okrivljenom B.K. (70) iz Pljevalja zbog prekršaja iz Zakona o zastiti od nasilja u porodici kaznu zatvora u trajanju od 20 dana određujući da je ista izvršna prije pravosnažnosti.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu sudija Petar Varagić je okrivljenom  D.M. ( 24 ) iz Plava, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 300 eura, okrivljenom M.Ć.( 43 ) iz Plava 400 eura, okrivljenom A.Š. ( 20 ) iz Berana 420 eura, okrivljenom E.M.( 22 ) iz Petnjice izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 eura, a okrivljenog  M.N ( 44 ) iz Rožaja zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici oslobodio krivice.

Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu sudija Vukajlo Smolović je okrivljenima  L.A. ( 41 ) državljaninu Albanije i  okrivljenom Z.F. ( 48 ) iz Peći državljaninu Republike Kosovo izrekao novčane kazne u iznosu od po 300 eura, okrivljenom M. A. ( 25 ) iz Berana zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 eura, dok je okrivljenima L.S. ( 45 )  i L.M. ( 55 ) obje iz Petnjice zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u porodici izrekao zaštitne mjere Obavezno psihijatrijsko liječenje na slobodi.

Related Posts