Vijesti

KOLAŠIN: PRIVEDENO SEDAM OSOBA IZ PODGORICE, POLICIJA KORISTILA BIBER SPREJ

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin priveli su sedam lica iz Podgorice koja su, prema nezvaničnim tvrdnjama, ometala u radu poicijske službenike i omalovažavala ih.

Do incidenta je došlo u ulici 13. jula kada je policija pokušala da uruči prekršajne naloge dvojici vozača koji su nepropisno parkirali vozila. Navodno su ih osobe koje su bile u vozilima omalovažavale a jedan vozač je pokrenuo automobil i retrovizorom udario dežurnog starješinu. Nezvanično saznajemo da su pripadnici OB Kolašin upotrijebili i biber sprej.

Inače, privedeni su Podgoričani koji su učestvovali na džip reliju.

Preko desetak njihovih prijatelja se nalaze ispred zgrade OB Kolašin u ulici 13. jula. Oni ističu da je policija postupila neprofesionalno i da nije bilo ugrožavanja policijskog starješine.

Problem je nastao, kažu, zbog toga što su njihovi drugovi odbili da krenu gradom bez dokumenata koje je policija zadržala.

“Bez potrebe je upoterbljen biber sprej, od čega je jedan od privedenih dva puta gubio svijest. Pokušvali su da nam oduzmu i telefone kojima smo sve snimali”, ispričali su okupljeni ispred zgrade OB Kolašina.

Related Posts