Crna Gora Vijesti

OD KALUĐEROVIĆA ODUZET PIŠTOLJ, PORODICA BORILOVIĆA NA SIGURNOM

Od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je sinoć u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzet je i pištolj, koji će biti predmet daljih vještačenja, saopštio je u “Bojama jutra” na TV Vijesti načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u CB Podgorica Srđan Korać.

Kaluđerović je sinoć u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici povodom nezapamćeme tragedije na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio deset osoba prije nego je ubijen, a Kaluđerovića su dovodili u vezu sa njegovom ubistvom.

Korać je kazao da je porodica Vuka Borilovića (34) koji je u petak usmrtio 10 osoba na Cetinju na sigurnom.

“Nadležni nemaju informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete. Preduzećemo sve mjere i radnje da ta porodica bude bezbjedna. Oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin. Svi razumijemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svjesni da oni nisu odgovorni za zločin”, naveo je Korać.

On je istakao da očekuje da to razumiju svi građani Cetinja i porodice oštećenih.

Prema njegovim riječima, uviđajni postupak je u toku, a po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj vještačenja, na osnovu kojih će utvrditi ko je sve bio prisutan na licu mjesta, njihova uloga, izuzeće se materijalni tragovi…

“Saslušavaju se svjedoci, a obaviće veći broj vještačenja u Kliničkom centru”, rekao je Korać.

Related Posts