Crna Gora Vijesti

NIKŠIĆ: JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG RAZBOJNIŠTVA I TEŠKE KRAĐE

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzimajući planske aktivnosti na otkrivanju i rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, izvršenih na teritoriji Nikšića, u martu rasvijetlili dva krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirali jedno lice.

“Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 10. marta prijavljeno da je u jedan trgovinski objekat ušlo nepoznato maskirano lice koje je držeći nož u ruci iz registra kase otuđilo novac u iznosu od 990 eura, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu. Upoznat je tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu razbojništvo”, navodi se u saopštenju policije.

Takođe, 13. marta nikšićka policija obaviještena je da je u jednu sportsku kladionicu ušlo nepoznato maskirano lice i tom prilikom iz fioke naplatnog pulta otuđilo novac u iznosu od 1.050 eura.

“Dežurni tužilac u Nikšiću koji je upoznat sa događajem je kvalifikovao krivično djelo teška krađa na naročito drzak i opasan način.
Preduzimajući intezivne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela policija je identifikovala izvršioca M.K. (28) iz Nikšića”, ističe se iz policije.

Po nalogu tužioca on je lišen slobode i priveden postupajućem tužiocu koji je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.

Related Posts